Hirdetés

A központ vezetője arról is beszélt: a woke szekta a migrációval és a harcias genderőrülettel felvértezve sohasem látott kihívást jelent életmódunkra. Az elmúlt időszakban ráadásul a woke ideológiát a brüsszeli bürokraták és az amerikai mélyállam a külpolitika rangjára emelte és háborús uszításra használta.

„Ez nyilvánvaló és közvetlen biztonsági fenyegetés” – húzta alá Szánthó Miklós, aki szerint a globalista wokeizmus a kommunizmus új formája, amely egész civilizációnkra veszélyes. Ezt meg kell állítani, a mocsarat le kell csapolni Brüsszelben és Washingtonban is. Pontosan ezért van szükség az antiglobalista erők globális hálózatára, erről szól a CPAC Amerikában és áprilisban Budapesten is.

Mint mondta, a tömeges illegális migráció felhigítja azoknak a szavazóknak a politikai erejét, akik még emlékeznek arra, hogy mi volt egykor az amerikai álom és az európai jólét. A genderideológiával pedig az új baloldal támad a gyerekekre, aláássa a családot, amely társadalmaink sarokköve és a nyugati civilizáció fennmaradásának legbiztosabb záloga.

Szánthó Miklós hangsúlyozta: a genderideológia, a cancel culture, a hit elutasítása és a tömeges migráció mind alattomos, lassan ható mérgek, amelyek a nemzet és a nyugati politikai élet megbénítását célozzák.

Korábban írtuk

Magyarország azért zavarja ennyire a liberálisokat, mert mi szilárdan kiállunk isten, a haza és a család mellett és nem engedjük, hogy Soros György beavatkozzon a belügyeinkbe, milliókat költve „liberális elvtársaira” – jelentette ki.

A főigazgató ismertette a nagyközönség számára a magyar jobboldal jelszavait is: „No migration! No gender! No war!”

Kiemelte, hogy a XXI. század új törésvonala a szuverenisták és a globalisták között húzódik, véleménye szerint ez az az év, amikor vissza kell szereznünk civilizációnkat vagy visszafordíthatatlan és nagyon erőszakos hanyatlásra ítéljük. Ám van megoldás: „Donald Trump emberemlékezet óta a legnagyobb amerikai elnök. Orbán Viktor pedig a megmaradt Európa lelkiismerete. Ők azok, akik a civilizáció, a józan ész és a szabadság bajnokaiként békét fognak teremteni” – tette hozzá.

Beszéde zárásaként a főigazgató elmondta, hogy a CPAC áprilisban harmadszor jön Budapestre, mert nagy feladat áll előttünk: „együtt újra naggyá tesszük Amerikát! Együtt újra naggyá tesszük Európát!”