Jó példa erre a The New York Times június 15-i cikke. Az írásban rávilágítanak arra, a „transzgenderizmus” milyen súlyos problémákat okoz a könnyen befolyásolható tinilányoknak, és bemutat olyan felelőtlen sebészeket is, akik kollégáik ajánlásai ellenére végeztek el visszafordíthatatlan nemváltoztató műtéteket tinédzsereken.

Hirdetés

A hosszú cikk a következő idézettel zárult: „A bizonyítékok fontosak, valóban, de fontos a józan ész is”.

A transzgender aktivisták „nagyon elégedetlenek azzal, ahogyan a cikket megírták, és hogy megkérdőjelezték a narratívájukat” – nyilatkozta Natasha Chart, aki azért harcol, hogy a jog ismerje el a férfiak és a nők közötti biológiai különbségeket.

„Transznemű személyként ez a cikk szégyen a szakmádra [nézve]” – írta egy Twitter-felhasználó. – „A transzgender-szakértőkkel folytatott konzultáció elmulasztása ezen a területen sírnivaló”.

Korábban írtuk

A transzgender ideológia szerint az egyes emberek „nemi identitással” kapcsolatos érzelmei fontosabbak, mint azok biológiai neme, továbbá azt vallják, hogy az államnak ezeket a „nemi identitással” kapcsolatos döntéseket el kell fogadtatni azokkal a polgárokkal is, akik nem értenek egyet az ideológiával.

A gyakorlatban az erre épülő szabályozás lehetővé teszi a férfiak számára, hogy bebocsáttatást nyerjenek minden olyan társadalmi közegbe, amelyet kizárólag a nők számára tartanak fenn, mint például a mosdók és zuhanyzók, az atlétikai és szépségversenyek, különféle támogatások és ösztöndíjak, valamint a női egyesületek vagy akár a nők közötti leszbikus kapcsolatok.

(forrás)