propaganda

Olyat ember nem csinál

Olyat ember nem csinál

Senki sem szolgálhat két úrnak, nem létezik, hogy magyarként amerikai – és izraeli, orosz, német, kínai, török – érdeket szolgáljunk a magyar érdek helyett.
Szabadság miatt zárva

Szabadság miatt zárva

A választások óta eltelt majdnem egy év után megnézzük, mennyire lett hiteles és kiegyensúlyozott a lokális média ott, ahol az ellenzék átvette a város vagy a kerület irányítását.
A herceg a herceget szereti

A herceg a herceget szereti

Homoszexuális, roma fiú Hamupipőke szerepében, durva és kegyetlen Jégkirály, fiús Hófehérke, fedőnevén Avarbarna… ők a hősei a most megjelent gendermeséskönyvnek. A CitizenGo petíciót indított.
Mindenkié

Mindenkié

Rossz az, aminek nincs haszna, és nem visz előre. Az a fúró jó, ami fúr. Az az étel jó, ami tápláló, és az a félcipő, ami nem ázik be.
Agymosás a sógoroknál

Agymosás a sógoroknál

Magyarország „populista diktatúrát épít, és Lengyelországgal együtt Európa jobb szélére sodródott…” – áll az új osztrák történelemtankönyvben.
Bolsevik propaganda közpénzből

Bolsevik propaganda közpénzből

Az úgynevezett Budapesti Iskolát magasztaló intézmény létrehozásával a fővárosi vezetés szélsőséges ideológiai erődöt épít, szellemóriásnak hazudott vörösterroristát mosdat.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.