Hirdetés

Zelenszkijt és Zelenszkát a híres amerikai fotós, Annie Leibovitz kapta lencsevégre a Vogue digitális kiadásának címlapjához.

A címlapon, amelyen Zelenska látható, a következő felirat olvasható: „Bátorságportré: Olena Zelenszka, az ukrán first lady”, a fotó a Kijevben található elnöki hivatal épületének lépcsőjén készült. Zelenszkij, aki szintén pózolt néhány fotó erejéig, a Vogue által közzétett videóban Leibovitzcal beszélget.

Miközben Zelenszkij és Zelenszka a Vogue-ban jópofiznak, az amerikai adófizetők pénzéből több tízmilliárd dolláros segélyt juttatnak Ukrajnának annak ellenére is, hogy az infláció és az egekbe szökő benzinárak a dolgozó és középosztálybeli amerikai családokat lassan tönkreteszik, és az Egyesült Államok gazdasága már szinte biztosan recessziós időszak elé néz.

A Vogue-nak adott interjújában Zelenszkij egy virtuális vállrándítással intézte el azt a nyomasztó valóságot, amellyel az amerikai adófizetőknek kell szembenézniük: „Kegyetlenül őszinte leszek, és talán nem túl diplomatikus: Próbálják csak elképzelni, hogy az otthonukkal, a hazájukkal az történik [ami Ukrajnával]” – mondta Zelenszkij. – „Még akkor is a gáz vagy az áram ára aggasztaná önöket?”

(forrás)

Korábban írtuk