Bogányi Gergely

Mester és tanítványa

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György

Tavaly év végi közös fellépésük után újabb nagyszabású koncerten lép együtt színpadra Bogányi Gergely és Boros Misi. A Virtuózok eddigi történetét felidéző gálaműsor első felében kettejük zongorajátéka áll a középpontban, majd az elmúlt négy évad győzteseit és legemlékezetesebb versenyzőit láthatja a közönség szeptember 7-én a Budapest Sportarénában.

Újra megszólalnak Kocsis Zoltán legendás zongorái

Kategória: 
Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Először szólalnak meg újra Kocsis Zoltán legendás zongorái szeptember 7-én a Virtuózok szuperkoncertjén, ahol a 2016-ban elhunyt világhírű művész fia, Kocsis Krisztián is színpadra lép Boros Misivel, Bogányi Gergellyel és a zenei tehetségkutató IV. évadának győzteseivel a Papp László Budapest Sportarénában.

Újrateremtett hangok

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Az elmúlt évtizedekben a világ leghíresebb koncertszínpadain lépett fel, a közelmúltban a Stockholm Culture Awards Alapítvány díját vehette át. Áprilisban a debreceni Kölcsey Központban élvezheti játékát a közönség, mégpedig a tízéves fejlesztés eredményeként megszületett csodazongorán. Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel innovációról, a művész attitűdjéről és a hazai kultúra felemelkedésének lehetőségeiről beszélgettünk.

Oldalak