Jelenlegi hely

Kovács Béla

Kovács Béla tagadta a csalást

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Tagadta a jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás vádját Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő szerdai kihallgatásán a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypártok szerint minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya zajlik a Jobbiknál: Kovács Bélával, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselőjével kapcsolatban amerikai, európai és magyar hatóságok gyanúja is az, hogy az oroszoknak kémkedett.

Kovács Béla: ez a Fidesz kitervelt akciója

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Saját érdekének nevezte a kémkedéssel, valamint költségvetési csalással összefüggésbe hozott Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő azt, hogy minél előbb lezáruljon a büntetőügye, amelyben szerdán hallgatják ki a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Kovács Béla jelenjen meg a hatóságok előtt!

Fotó: MTI, archív

A kormánypártok arra kérik Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy utasítsa Kovács Béla EP-képviselőt: jelenjen meg a nyomozóhatóságok előtt.

Kovács Béla nem tájékoztatta az ügyészséget

Fotó: MTI, archív

Kovács Béla jobbikos európai parlamenti (EP-) képviselő ezidáig továbbra sem igazolta, miért nem jelent meg a június 23-iki idézésekor - erről a Legfőbb Ügyészség szóvivője beszélt újságíróknak egy pénteki háttérbeszélgetésen.