Jelenlegi hely

Oroszország

Akcióban az orosz légierő

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Az orosz légierő az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egy újabb, Deir-ez-Zór város felé tartó nagyobb hadoszlopát semmisítette meg, és több száz terroristával végzett - közölte hétfőn az orosz védelmi minisztérium.

Mitől tartanak a lengyelek?

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A lengyelek leginkább Oroszország terjeszkedő politikájától és az iszlám terrorizmustól tartanak, de az utóbbit inkább az Európai Unió számára tartják veszélyesnek - derül ki a Rzeczpospolita című lengyel napilapban közölt felmérésből.

Terroristákat fogtak el

Öngyilkos robbantásos merényletekre készülő iszlamistákat vett őrizetbe az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) - közölte a testület közkapcsolatokért felelős központja hétfőn Moszkvában.

Az LMP az orosz energiafüggőségről

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az LMP elnökségi tagja szerint a kormány bebetonozza Magyarország orosz energiafüggőségét, ha az eddigi orosz gázimport és az Oroszországgal építendő Paks II. után a déli alternatív gázvezetéket is a Gazprommal építteti. 

A Kreml egyetért Trump értékelésével

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Kreml teljes mértékben egyetért Donald Trump amerikai elnökkel, aki szerint Moszkva és Washington kapcsolatai "minden idők legalacsonyabb és egyben nagyon veszélyes" szintjén állnak - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.