Jelenlegi hely

Oroszország


Zsirinovszkij szerint félreértették a kivégzéssel való fenyegetőzését

Fotó: shutterstock.com, archív

Vlagyimir Zsirinovszkij szerint félreértették a képviselőtársai, amikor szerdán agyonlövetéssel és akasztással fenyegetőzött az orosz parlament alsóházában, mert a kivégzést nem a kollégái, hanem a "maffiózók" számára helyezte kilátásba.

Kivégzéssel fenyegette meg a kormánypárti képviselőket Zsirinovszkij

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Agyonlövetéssel és akasztással fenyegette meg az orosz kormánypárt képviselőit Vlagyimir Zsirinovszkij, a Liberális Demokrata Párt elnöke az Állami Dumában (a szövetségi parlament alsóházában) elmondott mai felszólalásában.

Trump megnevezte az Egyesült Államok leendő oroszországi nagykövetét

Donald Trump amerikai elnök szerdán megnevezte az Egyesült Államok leendő oroszországi nagykövetét Jon Huntsman személyében.

Az amerikai igazságügyi miniszter cáfol

Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds

Jeff Sessions amerikai igazságügyi miniszter szerda éjjel nagyon határozottan cáfolta a The Washington Post című lap arról szóló információit, hogy a kampány idején találkozott a Washingtonban akkreditált orosz nagykövettel, és leszögezte, hogy nem vitatott meg kampánytémákat a diplomatával.

The Wall Street Journal: nézetkülönbségek Oroszország megítélésében

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A The Wall Street Journal szerint a keddi ENSZ-tanácskozáson nézetkülönbségek mutatkoztak Oroszország megítélésében, a lap idézte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is, akivel interjút készített.