Jelenlegi hely

Semjén Zsolt

Szent László-kiállítás Csíkszeredában

Szent László az, akiben a keresztény szentség és a nemzeti szellem egységre jutott, a magyarság pedig ma is a keresztény Európa védelmezője - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken Csíkszeredában, ahol megnyitotta a „Szent László király a hit bajnoka, a haza hőse” című kiállítást.

Kormánytagok cáfolják a lex Heineken visszavonását

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes kedden egyaránt cáfolta, hogy a kormány visszavonná a lex Heineken törvényjavaslatot. A kormánytagok az atv.hu-nak nyilatkoztak az erről szóló sajtóhírre reagálva.

A külhoni magyarság megmaradása az autonómia-törekvésektől függ

Fotó: MTI, archív

A külhoni magyarság megmaradása attól függ, hogy az autonómia területén sikerül-e előrelépni vagy sem, a magyar érdekérvényesítés pedig egyenesen arányos a külhoni magyar pártok választási sikerével - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten.

Magyar nemzeti színekkel világítják ki a riói Megváltó Krisztus szobrát

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Magyar nemzeti színekkel világítják ki a Megváltó Krisztus szobrát Rio de Janeiróban pénteken - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

A magyar forradalom a nyugati világ több országát megmentette

Fotó: MTI, archív

Az 1956-os forradalom és szabadságharc lényegében megmentette a nyugati világ több országát attól, hogy ott a kommunizmus hatalomra kerüljön - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten, egy könyvbemutatón.