Jelenlegi hely

Semjén Zsolt

Magyarország most már erős ország

 

Magyarország most már erős ország anyagi értelemben, büszkeségében és nemzeti öntudatában is - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyar kormány támogatásával felújított Szent Alajos Konviktus átadásán csütörtökön a romániai Szatmárnémetiben.

A migráció következményeit nem lehet jóvátenni

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A legnagyobb probléma a migrációval, hogy "ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük" - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy váci fórumon, hozzátéve, "senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni". 

Semjén Zsolt: létünkben vagyunk fenyegetve

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Magyarország és Európa is a migránsok inváziója alatt áll, létünkben vagyunk fenyegetve - mondta Semjén Zsolt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége országjáró kerekasztal-beszélgetésének sajószentpéteri állomása előtt tartott sajtótájékoztatón.

Vadászati Világkiállítás Magyarországon

Fotó: Demokrata, archív

A 2021-es Vadászati Világkiállítás szakmai előkészítéséhez szükséges pénzügyi forrásokat a kormány biztosítja, a szakmai védnökséget pedig a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) látja el a kormány és a nemzetközi vadászszervezet közötti korábbi megállapodás szerdán aláírt módosítása alapján.

A nemzetegyesítés kulcsfontosságú őrhelyei

Fotó: MTI, archív

A magyar nemzet akkor maradhat fenn, ha minden nemzetrésze fennmarad, ez a magyar nemzet egyetemességéből következik - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten.