Jelenlegi hely

sport

LMP: a kormány sportot űz a szentségtörésből

Fotó: MTI, archív

Az LMP tiltakozik az ellen, hogy a kormány „az egyházakat kihasználva” építené fel az általa megálmodott olimpia sportlétesítményeit - mondta Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Budapest rendezheti a 2024-es vb-t

Fotó: MTI/Balázs Attila

Budapest rendezheti a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot.

A Duna a vb fontos közlekedési útvonala lesz

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Duna fontos közlekedési útvonala lesz a vizes világbajnokságnak, a Mahart Passnave Kft. és a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. együttműködési megállapodása értelmében hajókkal szállítják a verseny helyszíneire a nézőket - mondta Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára sajtótájékoztatót hétfőn, Budapesten.

A határon túli magyarok nézhessék anyanyelvükön a sportközvetítéseket!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója  kiemelt feladatának tartja elérni, hogy a határon túli magyarság is egy emberként szurkolhasson minden magyar sportsikernek.

A fiú, aki lányok futóversenyén indul

Képernyőfotó: youtube.com/SportzEdge.com

Az egyik szürreális következménye a transzszexualitás normalizálásának az, hogy a gének diktálta nemtől magát eltérő genderűnek érző személy akár az ellenkező neműek sportversenyén is elindulhat. Ahogy Connecticut államban ez a bajuszos “lány”, Andraya Yearwood.