Jelenlegi hely

Theresa May

Szó sem lehet második Brexit-népszavazásról

Fotó: Shutterstock illusztráció

Szó sem lehet második népszavazásról a Brexitről, a 2016 nyarán született döntést nem lehet megmásítani - nyomatékosította Theresa May brit kormányfő szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián.

A „titkos Soros-támogatás” kiverte a biztosítékot Maynél

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Nem lesz újabb Brexit-referendum, jelenti a Reuters brit hírügynökség Theresa May brit miniszterelnöknő szóvivőjét idézve.
 

Theresa May kreatív kapcsolatot szeretne

Fotó: MTI, archív

Nagy-Britannia nem olyan modellek alapján akarja új kapcsolatrendszerét kialakítani az Európai Unióval, amelyeket más országok már alkalmaznak, hanem egyedi és kreatív megoldásokra törekszik - mondta hétfőn a brit miniszterelnök.

Theresa May elnézést kért

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Theresa May azt kérte a kormányzó Konzervatív Párt Manchesterben rendezett éves kongresszusának zárónapján, hogy a Nagy-Britanniában élő és dolgozó külföldi EU-állampolgárok a brit uniós tagság megszűnése után is maradjanak az országban. Felszólalásában - amelyet kisebb biztonsági incidens zavart meg - a brit miniszterelnök elnézést kért a nyári parlamenti választásokon elért váratlanul gyenge konzervatív eredményért.

Maradhatnak a Brexit után

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Theresa May brit miniszterelnök szerint a jelenleg törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok közül senkinek nem kell majd távoznia a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) időpontja után.