Jelenlegi hely

zene

Robbie Williams a Groupama Arénában

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Ismét Budapesten ad koncertet Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója jövő szerdán lép fel a Groupama Arénában.

Bogányi Gergely és a Virtuózok koncertje

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Gálakoncertet ad augusztus 20-án a Margitszigeten Bogányi Gergely zongoraművész és a Virtuózok 3. évadának döntősei és korcsoportgyőztesei, valamint a korábbi évadok tehetségei.

Kezdődik a Sziget

A mínusz egyedik nappal ma megkezdődik a 25. Sziget fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink a sztárfellépő, de lesznek koncertek előtte is a nagyszínpadon és más színpadokon is, a Magic Mirror Sátorban Somló Cirqsz címmel a tavaly elhunyt Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet.

Magyar blueskirály Amerikában

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Szűcs Gábor, ez a negyvenéves magyar férfi Amerika egyik legjobb blues-zenésze. Kitalált valamit, amivel új színt, új hangot hozott ebbe a műfajba. Egyébként a Little G Weevil művésznevet használja odakint. Itthon július 8-án hallhatja őt és zenekarát a hazai közönség este hétkor Budapesten, a Kobuci kertben. Bluesról, munkáról és sikerről beszélgettünk Szűcs Gáborral.

Apasági per elébe néz Julio Iglesias

Fotó: shutterstock.com, archív

Apasági per elébe néz a 73 éves Julio Iglesias: egy 41 éves valenciai férfi állítólag DNS-teszttel tudja bizonyítani, hogy a világhírű popsztár fia.