Jelenlegi hely

zene

Visszatér Budapestre a Depeche Mode

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Visszatér a magyar fővárosba a Depeche Mode: a világhírű brit rockcsapat, amely májusban nagy sikerű, teltházas koncertet adott a Groupama Arénában, 2018. február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a Global Spirit című világkörüli turné keretében.

Sting októberben öt év után lép fel újra Budapesten

Fotó: MTI/Mohai Balázs, archív

Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.

Chris Rea öt év után visszatér Budapestre

Fotó: MTI/Kollányi Péter, archív

Öt év után visszatér Magyarországon Chris Rea: a The Road to Hell és az Auberge című lemezeivel negyedszázada világhírűvé vált olasz származású brit zenész november 6-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Olajat a tűzre

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Pályafutásának leglátványosabb és legkülönlegesebb koncertjére készül a Tankcsapda április 28-án a Papp László Sportarénában. Lukács László énekes-basszusgitárossal, Fejes Tamás dobossal és Sidlovits Gábor gitárossal a káros sztereotípiákat tápláló sajtó és a külföldi turnék mellett arról is beszélgettünk, miért nem olyan kényelmes az ország legnagyobb rockzenekarának lenni.