Soha nem látott mélyponton a német történelmi pártok. A német szövetségi választásokat ugyan az Angela Merkel vezette CDU–CSU-pártszövetség nyerte meg, de a kialakult végeredmény miatt semmi oka az ünneplésre: az elemzők kemény és elhúzódó koalíciós tárgyalásokra számítanak. Dobogós helyen végzett viszont az Alternatíva Németországnak (AfD).

Rosszkedvük nyara

Megerősítették jobbikos forrásaink a Ripost múlt heti, részletekben közölt információinak többségét. A párt általunk megkérdezett volt és jelenlegi tagjai, tisztségviselői szerint a Jobbikban valóban sokan elégedetlenek Vona Gáborral és az új irányvonallal. A küzdelem végkimenetele azonban kétséges, mert Vona jól kiépítette hatalmi bázisát, igaz, választási vereség esetén tulajdonképpen bármi megtörténhet. Mi lesz a Jobbikkal és Simicska Lajossal?

Soros: a király, aki meztelen

Lovas István exkluzív interjúja F. William Engdahl egyetemi oktatóval, a nemzetközileg egyik legismertebb politikai kockázatelemzési tanácsadóval, aki több mint harminc éve végzi a globális események geopolitikai elemzését, a gazdaságnak a politikával való kapcsolatára összpontosítva figyelmét.

A Demokrata szeptember 27-től kapható az újságárusoknál.