A Reális Zöldek Klub közleménye

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Olyan kormány még nem volt, amellyel mindenki meg lett volna elégedve. A politikában az a jó, ami eredményes! A 2010-2018 évek közötti kormány munka, messzemenően felette áll a 2002-2010 évek közöttinek.


Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A vita az érvek, nem pedig az érzelmek csatája. A vita kiművelt elmék számára való. Kiművelt elmék számára, izgalmas játék, a kusza elmék számára csata, amelyet mindenképpen meg akarnak nyerni, még akkor is, ha abba belepusztul az igazság. Az ellenzék durván támadja Orbán Viktor miniszterelnököt. Ha az ellenzékkel kiállna a Miniszterelnök vitára, kénytelen lenne lesüllyedni gyűlölködők szintjére. A reális zöldek jobbnak tartják a hallgatást. A gyűlölködő nem lehet a nemzet szellemi vezére, akire érdemes s hasznos hallgatni. A baloldali ellenzékiek mindent és mindenkit bírálnak, csak önmagukat nem. Holott maguk közül Miniszterelnök jelöltet még sohasem találtak. Más ellenzékiek nagyravágyása felveti az ítélőképesség hiányát. Hamis és rosszhiszemű a rákosi végzés szittyázása. Az igaz magyarkodás, hamis a magyar embernek ellenszenves a benne megbúvó hízelgés és képmutatás.  Hangsúlyozzuk, hogy elsősorban a nemzet érdeke, a hasznossági szempont legyen irányadó. 

Hazánk 2002-2010 években visszakerült az IMF fogságába. A gazdasági globalizáció kivette a hatalmat a kormány kezéből, a pénzügyi hatalom kezébe kerültünk, melyet egyetlen cél motivált a rövidtávú pénzbeli nyereségre való törekvés, fenn állt a politikai függetlenségünk elvesztése.  

Juhos László, elnök

(OS)