gasztronómia

Háromnapos fieszta Villányban

Háromnapos fieszta Villányban

Csaknem harminc borászat mutatkozik be a gasztronómiai, kulturális és könnyűzenei programokkal tarkított Villányi Vörösbor Napokon.
Égi áldás a földi kenyér

Égi áldás a földi kenyér

Javában zajlik a nyári szarvasgomba-vadászati idény. A homoki szarvasgomba az egész világon csak a Kárpát-medencében terem tömegesen.
Nyaljuk a fagylaltot

Nyaljuk a fagylaltot

Már az ókori rómaiak is hódoltak a jéghideg ínyencségnek; ha belegondolunk, fagyasztó híján nem volt épp könnyű a dolguk, de megoldották.
Konyhafantáziák

Konyhafantáziák

Már nem csak kíváncsi kívülállóként élvezik a fogásokat a divatos éttermekben, hanem tevékenyen részt akarnak vállalni az étel elkészítéséből.
Helyi ízek

Helyi ízek

Neked Főztem gasztrokocsma, Zánka, Fő utca 7.
Újra, élőben!

Újra, élőben!

A sorban a 29. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválra június 28. és július 4. között kerül sor az eddig megszokott paksi helyszíneken.
Megújulva megőrizni

Megújulva megőrizni

A párkányi Tűzrőlpattant Menyecskék csapata nyerte az Étrend Konyhafőnökök Egyesülete által megrendezett Magyarország étele szakácsversenyt.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.