2021.12.25. Aki ételt, italt adott Fráter Erzsébet botanikusként fogott bele a Biblia tanulmányozásába, a Szentírásban megjelenő növények és ételek, korabeli szokások kutatásába.
2021.11.04. Közelebb a jó sajtokhoz Magyar sajt nyert aranyérmet a szakmai világbajnokságnak is nevezett Mondial du Fromage-on.
2021.10.31. Elhunyt a tiramisu megalkotója Az észak-olaszországi Trevisóban lévő Le Beccehrie étterem tulajdonosa az 1960-as években alkotta meg a közkedvelt olasz édesség receptjét.
2021.09.26. Háromnapos fieszta Villányban Csaknem harminc borászat mutatkozik be a gasztronómiai, kulturális és könnyűzenei programokkal tarkított Villányi Vörösbor Napokon.
2021.09.12. Újra lesz pálinkafesztivál Gyulán Szeptember 16. és 18. között 21. alkalommal rendezik meg a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényét.
2021.09.04. Hamarosan újranyit a Főmenü konyhája Széll Tamás Michelin-csillagos séf szerint az új évad – ahogy az előző is – nemcsak szórakoztat, hanem oktat is.
2021.09.02. Két újabb budapesti étterem nyerte el a Michelin-csillagot A Michelin Plate helyek listáján ezzel már tizennyolc budapesti étterem szerepel.
2021.08.23. Égi áldás a földi kenyér Javában zajlik a nyári szarvasgomba-vadászati idény. A homoki szarvasgomba az egész világon csak a Kárpát-medencében terem tömegesen.
2021.08.07. Nyaljuk a fagylaltot Már az ókori rómaiak is hódoltak a jéghideg ínyencségnek; ha belegondolunk, fagyasztó híján nem volt épp könnyű a dolguk, de megoldották.