Hirdetés

Szívmegállás miatt szállították kórházba Elvis és Priscilla Presley lányát csütörtökön, ahol azonban végül nem sikerült megmenteni az életét – írta a Híradó honlapja a people.com hírére hivatkozva.

„Nehéz szívvel osztom meg a lesújtó hírt, hogy csodaszép lányom, Lisa Marie elhagyott bennünket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem” – írta édesanyja, Elvis Presley egykori felesége, Priscilla Presley.

Az Origo cikkéből kiderül: Lisa Marie Presley édesanyjával élt, akit a Dallas című sorozatból ismerhetnek a magyar nézők. Szülei 1973-ban elváltak. Elvis 1977-ben halt meg, felesége ekkor 42, lánya kilencéves volt. Később saját jogán is a lapok címoldalára került: küzdött a drogokkal, nagy port kavartak rövid házasságai előbb Michael Jackson popénekessel, majd Nicolas Cage filmszínésszel. Danny Keough-val való házasságából Lisa Marie-nak két gyereke született, Riley Keough színész és Benjamin Keough. Később Michael Lockwooddal kötött házasságot, ikreik születtek, Harper és Finley Lockwood.

Benjamin Keough 2020-ban, 27 éves korában öngyilkos lett. Lisa Marie nyíltan beszélt fájdalmáról.

„A rettenetes valóság kegyetlen szorításában élek” – írta két évvel Benjamin halála után.

Az Origo arról is ír, hog Lisa Marie lett apja alapítványának egyetlen örököse, édesanyjával rendszeresen vettek részt Gracelandben – a házban, ahol Elvis élt és meghalt – nagyszabású rajongói megemlékezéseken.

Korábban írtuk