Ács Gyula játszik a Reményi Ede Kamarazenekar elõadásán a Muzsikál az erdõ – Mátrai Mûvészeti Napok rendezvényen Kékestetõn 2020. július 5-én. MTI/Komka Péter
Hirdetés

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Príma díjas erőmérnök erdei élménysétával várja az érdeklődőket. A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutóklub téli túraversenyt tart – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kézműves műhelyben gyógynövényekből kencék, textilekből apró játékok, természetes anyagokból farsangi díszek készülnek, a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület környezettudatosságra nevelő játékokkal érkezik, az Országos Erdészeti Egyesület mátrafüredi tagjai madárodút készítenek a résztvevőkkel.

Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel Szabó Sipos Máté vezényletével, a parádfürdői óriásplatánok és tölgyek alatt a Talamba Ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet.

A program elmaradhatatlan része a helyi termékek vására, valamint a Muzsikál az erdő Fotópályázatának és Gyermekrajzpályázatának kiállítása.

Korábban írtuk