Fotó: Megafilm/Dombóvári Tamás
Hirdetés

Az énekesnő több, mint egy szerelmi történet: a „szocialista erkölcs” nem nézte jó szemmel Vali, az ünnepelt énekesnő és Vince, a legendás focista szerelmét, ezért a pár megpróbál Barcelonába disszidálni. Amikor egy besúgó lebuktatja őket, keményen meg kell fizetniük rendszerellenes tettükért. A koncepciós per már csupán csak színjáték.

Az alkotók az első időszak forgatási napjain vannak túl.

A Megafilm új produkciójának két főszereplője Bánovits Vivianne és Herczegh Péter. További főbb szerepekben látható többek között Tóth Ildikó, Szarvas József, Györgyi Anna, Fesztbaum Béla, Dörner György, Reviczky Gábor és Pindroch Csaba.

A rendező Vitézy László, a filmet a Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor producerpáros jegyzi. A forgatás január második hetében folytatódik.

Korábban írtuk

Vitézy László kapta idén a Sára-Csoóri Életműdíjat, amelyet a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. hozott létre. Filmográfiájában – a teljesség igénye nélkül – többek között olyan alkotások szerepelnek, mint a Békeidő, a Vörös föld, az Érzékeny búcsú a fejedelemtől, a Pillangó, A galamb papné vagy A színésznő.