A Dining Guide százas listájára két „sky bar” (magas fővárosi épület legtetején működő vendéglátó egység) is felkerült. Ezek egyike a High Note, mely az Aria butikhotel keretén belül működik. A beltér hangulatos, a terasz lélegzetelállító. Szinte karnyújtásnyira a Szent István-bazilika, de bármerre nézünk, gyönyörködhetünk fővárosunk szépségében. A kiszolgálás kifogástalan, a felszolgáló hölgyek-urak megnyerő modorúak, kellő mértékben közvetlenek, veszik a lapot, minden mosolyuk, minden reakciójuk természetes, kedves és helyénvaló. Az étlap izgalmas, szinte vakon lehet választani. Hosszas töprengés után három fogást rendeltem. A halászlé (2300 Ft) életem halászléélménye volt, mondtam is a felszolgálónak, hogy csak két csillagos séfét tudom mellé tenni, Széll Tamásét és Pesti Istvánét. A pazar, kellően ízes, koncentrált és zsíros (ez elismerés!), megfelelően sózott, harcsából készült lében a betét egy tökéletesen hőkezelt, kívül pörzses-füstös, belül szaftos pisztráng, rajta lazackaviár, mellette tengeri spárga. Harmónia felsőfokon, úgy, hogy az eredeti, hagyományos ízeket is hozta a lé. Komplex, állagjátékokat is „bevető” alkotás volt az „Avar” is (2800 Ft), amely kacsamájat takart, az étlap leírását idézve „Aszalt szilva piskótán, kacsamellsonkával, burgonyachipslevelekkel, lyoni hagymával és marinált szilvával”. Mindezek méltó zárása volt a megjelenésre, ízre, állagra egyaránt pazar desszert (2100 Ft) „Meggy és karamell” néven (amaretto ganache, mákropogós, amarénafagylalt és karamell cremaux). Mint megtudtam, külön pastry chefjük van, ami meg is látszott. Összességében nem egyszerűen jó élmény volt a High Note, hanem katartikus, átütő és maradandó.