Koncz Zsuzsa (k) Bródy János énekes, zeneszerző (b) és Müller Péter énekes, zeneszerző társaságában budapesti sajtótájékoztatóján 2016. november 8-án. MTI/Balogh Zoltán
Hirdetés

A közlemény felidézi: az énekesnő az említett interjúban azt mondta, „több mint 12 éve már nemhogy nem éneklek magyar nyelvű állami médiában, de interjút se kérnek tőlem”.

Ezzel szemben az igazság az, hogy épp a múlt héten vettük fel a kapcsolatot Koncz Zsuzsa menedzsmentjével, abból a célból, hogy a művésznőt felkérjük, lépjen fel a Petőfi Zenei Díj idei díjátadó gáláján. Sajnálatunkra azt a választ kaptuk, hogy Koncz Zsuzsának nem alkalmas a díjátadó időpontja. A művésznő által felidézett elmúlt 12 évben ráadásul nem is ez volt az első alkalom, hogy fellépésre invitálta volna őt a közmédia. 2019-ben például azt szerettük volna, ha a Petőfi Akusztik zenei programunkban venne részt mint fellépő, amire Koncz Zsuzsa ugyan nyitottságot mutatott, de végül visszautasította felkérésünket – állítja at MTVA.

Mindennek tükrében értetlenül állnak Koncz Zsuzsa nyilatkozata előtt, amely „azt sugallja, hogy a közmédia diszkriminál egyes alkotókat, művészeket”.

(forrás)

Korábban írtuk