Hirdetés

Tragikomédia. Miközben Micronka, a francia tragikomédia vidáman és vastagon üzletel az oroszokkal, francia katonákat küldene Ukrajnába az oroszok ellen. A tót „magyarbarát” Fico, aki eddig, amíg Pellegrini révbe nem jutott, totálisan egyetértett a magyar állásponttal Ukrajna esetében, már legújabban teljes mellbőséggel támogatja Ukrajna EU-s csatlakozását. A legújabb usánkai melodráma szerint Kína tartja működésben az orosz hadigépezetet. Akik eddig is krónikus hintások voltak, azok is maradtak. Nincs új a Nap alatt. A következő hazug korszak következett a volt hazug korszak után: a digitális és a grün!

Ott is meghülyültek. Vége az „anya csak egy van” időknek: „Izraelben mostantól anyaként kell bejegyezni a leszbikus párok mindkét tagját az általuk nevelt gyerek anyakönyvébe és irataiba.”

Mit szeretnétek? „Két magyarellenes román párt is jelen lehet az EP-ben”, siránkozik az egy pártunk, amelyet mindmáig flottul beszavaztak a romániai magyarok a román parlamentbe és az EP-ba is. Most rezeg a léc és idegesek, nehogy leessen, és ők kiessenek a pikszisből. Ahogy eddig, 30-valahány évig „dolgoztak”, mit szeretnének? Az örökkévalóságot?

Korábban írtuk