Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Tiltakozó a lemezkerítést bontja a pedagógusok tervezett státusztörvénye elleni tüntetés vége után a Karmelita kolostornál tartott demonstráción 2023. május 3-án.
Hirdetés

A baloldali pártok már a 2022-es választás alkalmából bebizonyították, hogy a választási győzelmet külföldi segítséggel próbálják elérni. Abban bíznak a baloldali politikusok, hogy a hazánknak járó uniós források visszatartásával olyan szintű politikai elégedetlenséget tudnak előidézni, ami a politikai erőviszonyokat átbillentheti a baloldal javára. Ennek a célnak az elérése érdekében, miközben álszent módon úgy tesznek, mintha kiállnának a pedagógusok mellett, addig Brüsszelben keményen dolgoznak azon, hogy Magyarország lehetőleg soha ne jusson hozzá az uniós forrásokhoz. Ez a fajta politika végtelenül erkölcstelen, hisz úgy próbál a baloldal erősödni, hogy közben a magyaroknak okoznak károkat. Szerencsére a magyar emberek átláttak ezen az álszent, erkölcstelen politikán, így a kormánypártokkal szembeni elégedetlenségnek nincsen jele a magyar társadalomban – mondta az elemző.

Az elmúlt időszak tüntetéseinek már semmi közük nem volt az oktatásügyhöz, és nem tanárok vagy diákok, hanem politikusok, aktivisták és a dollármédia képviselői vettek részt rajtuk – emlékeztetette, hozzátéve: „Ezeknek a tüntetéseknek a célja a rendőri erőszak kiprovokálása volt, azért, hogy a nem létező elnyomás látszatát meg tudják szellőztetni Brüsszelben. Ugyan néhány gyermeket sikerült a baloldalnak becsapnia és belőlük erőszakos politikai aktivistát nevelni, akiket majd eldobnak, ha már nem lesz szükség rájuk, de a magyar társadalom nem híve a mesterségesen gerjesztett politikai erőszaknak. Ennek köszönhetően egyre kevesebben vannak ezeken a tüntetéseken, és még a dollármédiának is rettentően erőlködnie kell ahhoz, hogy hírt generáljanak ezekből a 10-20 fős tüntetésekből.”

A teljes interjút IDE KATTINTVA az Origón olvashatják el.

Korábban írtuk