Hirdetés

A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási „cirkuszát”, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket – indokolták a bejegyzésben a kezdeményezéshez történő csatlakozást.

„Ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett. A baloldali porondmesterek eladósították hazánkat, saját népükből kormányzásuk alatt kitaposták a reményt” – fogalmaztak.

Azt írták: szellemi honvédőik összefogásával és segítségével emlékeztetni kívánják a választópolgárokat azokra az emberekre, akik a magyar forradalom 50 éves évfordulóján, 2006. október 23-án egy nap alatt „vérvörös köztársasággá változtatták hazánkat”. Továbbá, „rablóprivatizációval” offshore cégekbe irányították a magyar államadósság kifizetésére elegendő összeg két és félszeresét.

Most ígérnek fűt-fát, miközben kormányzásuk idején bevallották, hogy nem csináltak semmit, vezérük közölte az elégedetlenkedőkkel, hogy „akinek nem tetszik, el lehet menni Magyarországról!” – tették hozzá.

Korábban írtuk

Úgy értékeltek: „cirkuszi bohóckodásukból az embereknek elege van. Akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni”.

Reményüket fejezték ki, hogy milliós nagyságrendben fogják aláírni a kezdeményezés támogatói a petíciót, ezzel üzenve, hogy „a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”.

„A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét” – tartalmazza a CÖF-CÖKA bejegyzése.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője augusztus 29-én, a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy szeptember elsejétől petíciót indít a Fidesz, Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ezzel arra kívánják emlékeztetni az embereket – mondta -, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint „akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot”.