Fotó: MTI/Soós Lajos
A Fidelitas figyelemfelhívó akciója a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. szeptember 27-én
Hirdetés

„Megleptük Karácsony Gergelyt a Városházán. Nézd, mit szólt hozzá!” – mondta.

Nemrég derült ki az újabb fejlemény Karácsony Gergely és a 99 Mozgalom 526 millió forintjáról. Az adóhivatal régóta vizsgálja „a dollárbaloldal pénzrablását”, de már az OTP is feljelentést tett a kampányfinanszírozással kapcsolatban – hangoztatta.

Az egész hazugság több okból sem állja meg a helyét: külföldi valutában csak 50 és 100 eurós címletű bankjegyek szerepeltek, a jegyzőkönyvekben az eurós bankjegyek száma többször megegyezett, és az eurós bankjegyek újak, gyűrődésmentesek, sőt többször egymás utáni sorszámúak voltak és összetapadtak – mondta.

Mit lehet mindebből feltételezni? Azt, hogy a nyomdából kikerülve azonnal az adománygyűjtő dobozokban landoltak a pénzkötegek – tette hozzá. „És tudod, mit gügyög még mindig a főpolgármester az egész pénzmosodáról?” – vetette fel a Fidelitas budapesti elnöke.

„Az anonim adománygyűjtés jogszerű eszközeivel éltünk” – idézték a videóban Karácsony Gergelyt.

Renge Zsolt úgy fogalmazott: „vérlázító, hogy mindenkit komplett hülyének néznek, ezért most bemutatjuk főpolgármester úrnak, hogy mindaz, amit állít, egy hazugság. Azt próbálják elhitetni velünk, hogy ilyen kötegelt mikroadományokat próbált belepréselni Mari néni a senki által nem látott adománygyűjtő dobozokba gyűrődésmentesen. Persze ez mind csak a dollárbaloldal hazugsága. Az ország történetének legnagyobb pénzmosási, kampányfinanszírozási botrányát akarják szőnyeg alá söpörni. Ne engedjük nekik!” – mondta a Fidelitas budapesti elnöke a videóban.

Korábban írtuk