És nem, nem szégyelli magát! Mai bejegyzésében Gyurcsány teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondunk…

Posted by Kocsis Máté on Thursday, March 18, 2021
Hirdetés

Kocsis Máté hangsúlyozta: csütörtöki bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondanak róla és „a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz”. Gyurcsány Ferenc olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában „meghurcolnák” még a saját szavazói is.

„Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az +politikai előny+” – hangsúlyozta Kocsis Máté, hozzátéve: „igen, ez maga a stratégia”.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc azért csinálta az oltásellenes kampányt, azért uszított mindenkit a regisztráció ellen, és azért indított még petíciót is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen. Tette mindezt azért, hogy megírhassa csütörtöki posztját, miszerint: „a halál kormánya ez” – idézte Kocsis Máté a DK elnökének bejegyzését.

A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy egy nyugati lapnak nemrég azt nyilatkozták, hogy minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, (és így minél több a fertőzött, meg a halott), annál több esélyük lesz 2022-ben. „Ezt hallva sokan azt hihették, hogy ez csak valami vicc, ilyen betegek nem lehetnek ezek” – értékelt Kocsis Máté, hozzáfűzve: „de, ezek ilyen betegek ”. Élükön a legbetegebb lelkű főnökükkel, aki ma feltette a koronát a tudatosan építgetett halálkampányára„ – tette hozzá.

Korábban írtuk

Kocsis Máté kiemelte: amikor 2006-ban sokaknak – köztük édesanyjának is – ”gumilövedékek záporában kellett menekülniük„ az Astoriától, akkor azt hitte, soha nem lesz annál nyomósabb oka, hogy végtelenül megvesse Gyurcsány Ferencet, de ez ma megváltozott. ”Amit most tett és tesz, az még bűnösebb, még gonoszabb, még aljasabb dolog. A felelősség pedig egyszemélyben az övé„ – szögezte le.

A fideszes politikus szerint ”a végsőkig harcolni kell azért, hogy ez romlott gazember ne kerüljön újra a hatalom közelébe„, aki most ”túlment minden határon„. Számára sokezer ember elvesztése a járvány alatt nem más, mint esély egy kis politikai haszonra – hívta fel a figyelmet Kocsit Máté, aki bejegyzését azzal zárta ”a megosztásokkal üzenjük meg neki: tűnjön el végre a közéletből!„.