Hirdetés

Bakondi György a videóban úgy fogalmazott, a „brüsszeli apparátus” elsősorban a migráció legalizálásán és kedvező színben történő feltüntetésén dolgozik.

„Magyarország mindent megtesz, hogy az eddig bevált biztonsági intézkedéseket fenntartsa, a magyar emberek biztonságát garantálja” – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az európai külső határokat is védi az ország.

Hozzátette, a kormány nem támogatja a migráció legalizálását, sem azt, hogy „valamifajta” kvóta szerint osszák el a migránsokat. „Szeretnénk, ha a magyar emberek dönthetnének abban, hogy kikkel akarnak együtt élni” – emelte ki.

Bakondi György úgy folytatta, nem véletlen, hogy ahol a baloldal hatalomra került, a migráció megítélését kedvezőre „fordította”, vagyis mindent megtett, hogy – akár a negatívumok elhallgatásával – a lakosság is elfogadja.

Korábban írtuk

„Épp ezért mindaddig, amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van, mi mindent megteszünk, hogy ez a politika ne nyerjen teret, ne kényszerüljünk arra, hogy ismeretlenekkel éljünk együtt. Előre kell mennünk, s nem hátra kell fordulnunk!” – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.