Fotó: mti, archív
Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint a szocialisták a „migránspárti Soros-hálózatot” mentegetik a kormány bevándorlás-politikájának támadásával.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke sajtótájékoztatóján a kormány bevándorlás-politikáját kritizálta.

A Fidesz azt írta, a szocialisták a „migránspárti Soros-hálózatot” mentegetik azzal, hogy támadják a „Stop Soros” törvénycsomagot, a kormány bevándorlás-politikáját és a nemzeti konzultációt, valamint „falaznak” Szél Bernadett nemzetbiztonsági botrányához, és összemossák az illegális és a gazdasági migránsokat az oltalmazottakkal.

Hangsúlyozták, amíg Fidesz-KDNP-kormány lesz, Magyarország nem hajt végre semmilyen kvótát, és nem lesz bevándorló-ország.

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a kormány kettős beszédet folytat a bevándorlásban, ugyanis miközben „milliárdokat szórt el” nemzeti konzultációra, érvénytelen népszavazásra és a gyűlöletkampány fokozására, addig titokban 1300 embert telepített az országba.

(MTI)