A politikus azt mondta: a „Gyurcsány Ferenc vezette baloldali pártok” már megmutatták, miként kormányozzák az országot, és programjuk már megvalósult 2002 és 2010 között.

Hirdetés

Felhívta arra a figyelmet, hogy abban a nyolc évben Magyarország „hátrafelé ment, nem pedig előre”.

Hangsúlyozta: az emberek sokkal jobban járnak, ha az Orbán Viktor vezette – családokat támogató, Magyarország határait megvédő, adókat csökkentő, fizetéseket emelő – kormány irányítaná továbbra is az országot, mintsem a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal.

Pécsre térve közölte: Magyarország egyik történelmi nagyvárosaként a települést kiemelten kezeli a kormányzat. A baranyai megyeszékhelynek – fűzte hozzá – nemcsak múltja komoly, de szép jövő előtt is áll. Ehhez ugyanakkor – tette hozzá -, egy jó képviselő is szükséges.

Kővári János, a Fidesz-KDNP Baranya 1-es választókerületben (Pécs) indított országgyűlési képviselőjelöltje úgy vélekedett, a városban élők arról is határozhatnak április 3-án, hogy „legyen-e végre érdemi képviseletük a parlamentben”. Szerinte ez az elmúlt négy év tapasztalataiból ítélve rájuk is fér.

Korábban írtuk