A honlapjukon közzétett elemzésben azt írták: az „önmagukat függetlennek tituláló”, de nyilvánvalóan a Nyílt Társadalom hálózatának „zsoldjában álló” baloldali brüsszeli képviselők és a hozzájuk kötődő „szakértők” által írt elemzés a Magyarországnak járó uniós források további visszatartására szólít fel. A pénzügyi zsarolás folytatódik – tették hozzá.

Hirdetés

Úgy fogalmaztak: az említett „szakértői munka”, amelyre Daniel Freund hivatkozik, egy újabb „fércmű”, politikai pamflet Soros György „globalista-progresszív boszorkánykonyhájából”; az anyag lábjegyzetében hivatkozási alapként „a Soros fizette” Magyar Helsinki Bizottság – „a pedofilmosdatásba keveredett Kőszeg Ferenc szervezete” -, az Amnesty International és az Eötvös Károly Intézet anyagai találhatók.

„Ne legyen kétségünk afelől sem, hogy a tanulmány szerzőinek tollát a hazai dollárbaloldal brüsszeli képviselői fogták” – írta az Alapjogokért Központ.

A kör bezárult – tették hozzá -, a külföldi baloldali elit által finanszírozott hazai ellenzék a Soros-szervezetek érveivel kirohan Brüsszelbe, az európai baloldal „szoknyája mögé bújva a magyar érdekekre támad, melyből aztán itthon politikai cirkuszt csinál”. Mindez az elmúlt évekből már ismerős az Alapjogokért Központ szerint.

Korábban írtuk

Hangsúlyozták: Brüsszelben változás kell; a jövő évben esedékes európai parlamenti választásokon a szavazópolgárok mondanak majd ítéletet a nemzeti érdekeket semmibe vevő európai és hazai baloldal képviselőiről.