A Ments Életet Közhasznú Alapítvány az ÉLD ÁT Utazási Iroda támogatásával, az MLSZ és a Montenegrói Labdarúgó Szövetség segítségével fantasztikus programot szervez beteg gyerekeknek. Egy álomutazást Montenegróba, ahol a magyar válogatott Eb-selejtező mérkőzésén szurkolhatnak kedvenc csapatuknak!

Hirdetés

Ezeknek a gyermekeknek talán sosem volt lehetőségük arra, hogy lássák tengert, de most ezt az élményt is átélhetik. Három napot a tengerparton tölthetnek, hajókiránduláson vehetnek részt, majd szoríthatnak a magyar válogatottnak a mérkőzésen. Ez olyan élmény lesz számukra, amelyre mindig örömmel fognak visszaemlékezni.

50 főt (minimum 25 beteg gyermek és egy -egy szülő kísérő) szeretnénk busszal utaztatni és szállodában elhelyezni a 4 napos út során. Az előzetes számítások alapján körülbelül 5-6 millió forint lesz a költség. A pénz nagy részét mezárverésekből és 1000 forintos álomjegyekből szeretnénk előteremteni, amire egy külön kampányt indítunk.

Természetesen több álomjegy vásárlásával vagy banki utalással is segíthetsz. 

Ments Életet Közhasznú Alapítvány 10702019-67010941-51100005, bankkártyával az alapítvány honlapján keresztül: https://mentseletet.hu/igy-segithetsz/alomjegy/

Segítsünk együtt, hogy ezeknek a gyerekeknek egy olyan emlékezetes élményben legyen részük, amely hosszú időre feltölti majd szívüket és lelküket! Váltsuk valóra együtt beteg gyermekek álmát!

Korábban írtuk