Fotó: Echo TV, képernyőkép

Ne adjon senki ultimátumot a Fidesznek – így reagált arra Kósa Lajos, hogy információk szerint több, az Európai Néppárt családjába tartozó nyugat-európai párt kritizálta a Fidesz politikáját mind a CEU, mind a héten tárgyalt Stop Soros ügyében.

A fideszes politikus hozzátette: Gulyás Gergely, Hende Csaba és Balog Zoltán azért utazik Berlinbe, hogy meggyőzzék a német testvérpártokat arról, hogy az embereket valóban érdeklő kérdéseket tűzzék zászlójukra a jövő évi az Európai Parlamenti választáson. Az Echo TV Napi aktuális vendége volt Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Az, hogy az ellenzék a migráció pártján van, ez senkit nem lep meg. Pontosan tudni lehetett hogy ellenezni fogják ezt a törvényjavaslatot, mint ahogy mindent elleneznek ami a migráció útjában áll
– reagált a politikus a Stop Soros-t érintő ellenzéki bírálatokra. Hozzátette: az ellenzék továbbra is Soros György programját akarja végrehajtani.

Elmondta azt is, szükség van a Büntető törvénykönyv szigorítására, hiszen az NGO-k és az embercsempész csoportok kéz a kézben segítik az illegális határátlépést.

Hozzátette: a törvényjavaslattal nemcsak a figyelmet akarják felhívni az NGO-k illegális tevékenységére, hanem a bűnüldözés eszközeivel meg is akarják akadályozni.

Kósa Lajos szerint már nincs mire várni, fel kell lépni a törvénysértések ellen, hiszen a Soros-féle szervezetek Európa-szerte átveszik az embercsempészektől a migránsokat  és telepítik be őket Európába.

A politikus felhívta rá a figyelmet, az ISIS szétesése után most rajzanak ki a migránsáradattal azok a terroristák, akik az európai civilizációt akarják lerombolni.

A Német Kereszténydemokrata Párt bírálatával kapcsolatban azt mondta: Európában a migránsválság  jelenti a legsúlyosabb problémát, a németeknek is ezt kellene szem előtt tartaniuk.
A teljes beszélgetés: