A kormányszóvivő szerint az ellenzék nemcsak a kerítést, de minden mást is lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

Fotó: Demokrata, archív

Kovács Zoltán lapunk szerdán megjelent számában arról beszélt, hogy 2010-ben a jelenlegi kormány csődöt örökölt, és az Európai Unió, az IMF és a Világbank próbálták előírni, merre haladjon az ország. A kormány azonban más utat választott, és a károk felszámolása után elkezdte az építkezést, amelynek még nincs vége.

A választás tétje nem csak az, hogy az ellenzék lebontaná a kerítést: nagyon jól tudjuk, hogy lebontanának mindent, amit…

Gepostet von Kovács Zoltán am Mittwoch, 28. Februar 2018

Úgy fogalmazott, „a választás tétje nem csak az, hogy az ellenzék lebontaná a kerítést”, mert az ellenzék mindent lebontana, amit a kormány az elmúlt nyolc évben felépített.

A gazdasági növekedést, a munkanélküliség csökkenését vagy a családtámogatás eredményeit nem lehet vitatni. Közben pedig Magyarország nincs egyedül, a visegrádi négyek támogatása is segít abban, hogy a magyar politika mondanivalója és tartalma fajsúlyosabb legyen – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

A teljes interjút lapunkban olvashatják. 

MTI, demokrata.hu