Hirdetés

Az egykori valóságshow szereplő a választási eredmény kihirdetését követően türelmet kért a követőitől, a minap pedig egy közel húszperces videóban beszélt arról, hogy úgy érzi, megsemmisült a történtek hatására – írja a portál.

„Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy olyat csináljak, amivel nem értek egyet”

– magyarázta új videójában Osváth Zsolt.

Mint fogalmazott, elhitte, hogy az ellenzék győzhet, de végül kiütéssel győzött a Fidesz, amiért mérhetetlenül csalódott. A videóban arról beszélt, hogy több mint két napja enni sem tud, saját bevallása szerint Magyarországon érzi magát otthon, de a párjával már elkezdték tervezni a külföldi életüket.

„Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B-terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni”

– hangoztatta VV Zsolti, aki a politikai szerepvállalástól is visszalép, a csatornájáról el is távolította azokat a tartalmakat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg. „Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem” – jelentette ki.

A Mandiner cikkét ITT olvashatják.

Korábban írtuk