Fotó: YouTube (képernyőfotó)
Hirdetés

Molnár Csaba pénteki, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Dobrev Klárát a DK elnöksége kérte fel az árnyékkormány megalakítására, a politikus pedig elvállalta a feladatot.

Az ügyvezető alelnök a döntést azzal indokolta, hogy meggyőződésük szerint nincs ma Magyarországon alkalmasabb személy erre a feladatra. Dobrev Klára dolgozott az államigazgatás minden szintjén, öt nyelven beszél, jogász és közgazdász diplomával rendelkezik, az Európai Parlament alelnökeként az ország számára kulcsfontosságú nemzetközi kapcsolatokat alakított ki, elkötelezett hazafi, igazi európai magyar demokrata – érvelt jelöltjük mellett.

Korábban írtuk

Az árnyékminiszterelnök terveiről egy vasárnapi rendezvényen fog beszélni, majd egy hétfői sajtótájékoztatón bemutatja árnyékkormányának tagjai – közölte Molnár Csaba.

Fidesz: A magyarok továbbra sem kérnek a Gyurcsány-kormányból

„A magyarok megtapasztalták már milyen az, amikor Gyurcsány Ferenc kormányoz. A baloldal volt az, aki a csőd szélére sodorta az országot: elvették a 13. havi nyugdíjat, valamint egyhavi bért a pedagógusoktól és az egészségügyi dolgozóktól, az egekbe emelték az áram és a gáz árát, elvették a családtámogatásokat, több ezer embert tettek az utcára, sőt a nehéz időkben segítség helyett plusz terhet raktak a magyar vállalkozások és családok vállára. A magyarok ebből nem kérnek. Az áprilisi választáson az emberek elsöprő többsége negyedszer mondott nemet a Gyurcsány-korszakra, ideje lenne, hogy a baloldal elfogadja a választók akaratát” – közölte a kormánypárt.