Hirdetés

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a magyar baloldal mindig külföldi elvárásokhoz próbál igazodni. „Miután az Európai Bizottság elnöke azt nyilatkozta, hogy lejjebb kéne tekerni a fűtést, hazai baldali politikusok is a gázcsapok elzárásáról kezdtek el beszélni” – fogalmazott Dömötör Csaba.

„A baloldal az ukrán elnök szavaira is rácsatlakozott, aki nyers modorban azt követelte, hogy küldjünk fegyvereket Ukrajnába” – tette hozzá.

A jobboldali internetes portálokat ért hackertámadásokkal kapcsolatban Dömötör Csaba azt mondta: elég sajátos viszonya van a baloldali erőknek a szólás és véleménynyilvánítás szabadságához.

„Gondoljunk csak arra, hogy egy egyet nem értőt hogyan tepertek le Márki-Zay Péter rendezvényén, hogy aztán arra ébredjünk, hogy jobboldali portálokat lőttek le. Ilyenkor feltehetjük a kérdést, hogy ezek a politikai erők hogyan viselkednének, ha kormányon lennének. A választ is tudjuk, mert 2006-ban láttuk, hogyan lépnek fel gumilövedékkel az egyet nem értőkkel szemben” – vélekedett az államtitkár.

Dömötör Csaba a Hír TV hétfő esti műsorában hangsúlyozta, a vasárnapi országgyűlési választáson nemcsak a következő négy évről, hanem arról is döntünk, meg tudjuk-e őrizni a biztonságunkat.

Korábban írtuk