Egy nap csak a végzősöké az Aquaticum Debrecen Strandon

Egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. Ebben szeretnénk nektek segíteni. A járványveszély és a szabályok betartása miatt elköszönő bulit nem tarthatunk, de a találkozás lehetőségét és élményét mégis átélhetitek, ha akarjátok. Szándékaink szerint júniusban megnyitjuk az új strandot és nagyon bízom benne, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetetlenné a terveinket. Ha pedig megnyitjuk, akkor ezen a nyáron egy napra legyen csak a tietek az új Aquaticum Debrecen Strand. Minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap arra a napra az új strandra. https://bit.ly/2WfNQGp

Gepostet von Papp László am Freitag, 1. Mai 2020
Hirdetés

Papp László azt írta: egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. „Úgy gondolom, ha túl vagytok az érettségin és a felvételin, bizonyára örülnétek neki, ha lenne lehetőségetek egymástól elköszönni. Ebben szeretnénk nektek segíteni”.

Papp László azt írta, ezért ezen a nyáron egy napra minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap az új strandra, egyben sok sikert kívánt nekik a hétfőn kezdődő érettségihez.

Korábban írtuk