Az éj leple alatt száz nemzeti konzultációs plakátra ragasztottak momentumos matricát – dicsekedett el a párt Facebook-oldalán.

Az újabb éjszakai műszak (a korábbiakról ITT és ITT számoltunk be) során felragasztott matricáikkal saját október 23-i rendezvényüket reklámozták, annak helye, időpontja mellett Unod már? Mi is. Tegyünk ellene közösen! szöveg olvasható a ragaszokon. Kedden 0:51 perckor tették közzé az első képet bizonyítandó, hogy nagy munkában vannak, reggel 6-kor pedig négy új felvétellel lepték meg követőiket. 

Unod a propagandát? Mi is. Éppen ezért a Momentum aktivistái ma hajnalban országszerte több mint 100 Soros-plakátot matricáztak át. Elegünk van a gyűlöletből, az uszításból és az ellenségképekből. Gyere el te is október 23-án a Szabadság térre: Magyarország felébred!

Unod a propagandát? Mi is. Éppen ezért a Momentum aktivistái ma hajnalban országszerte több mint 100 Soros-plakátot…

Gepostet von Momentum Mozgalom am Montag, 16. Oktober 2017

A Momentum 23-án 18:30-kor várja híveit a Szabadság téren – további információt egyelőre nem osztottak meg arról, mivel készül a párt, de így is közel ezren jelezték, biztosan részt vesznek a programon, bármi legyen is az. 

Rendezvényük kapcsán videoüzenetben mondták el a párt vezető képviselői, szerintük mi az üzenete 1956-nak ma.

Lehet, hogy ma nem tankokkal kell szembenéznünk, de az utcára kell mennünk, és együtt kell kimondanunk, hogy kiállunk a politikusbűnözés, a lopás, a politikai apátia és a kilátástalanság ellen.

 – hangoztatja Soproni Tamás, majd Orosz Anna veszi át a szót, aki elmondja, az is fontos, hogy nemcsak valami ellen, hanem valamiért küzdenek:

az oktatásért, az egészségügyért, a tiszta politikáért, a független médiáért. Egy szabadabb Magyarországért, ahová szeretteink is szívesen térnek haza.

A videót a pártelnök Fekete-Győr András zárja:

Tarts velünk (…), mert fel kell ébresztenünk Magyarországot rossz álmából. Fejezzük be együtt a rendszerváltást, és nyissunk együtt új fejezetet!

Október 23 – Magyarország felébred!

Üzenjük meg október 23-án: itt az ideje a politikai generációváltásnak. 18:30, Szabadság tér – Magyarország felébred

Gepostet von Momentum Mozgalom am Montag, 16. Oktober 2017

A Momentum vasárnap mutatta be programját, a hétfői napon pedig azt bizonygatták, sok-sok ígéretüknek a kritikák ellenére igenis lenne fedezete, például a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) beszántásával vagy a sporttámogatások csökkentésével teremtenék elő a szükséges forrásokat nyugdíjemelésre vagy az első évben ingyenes felsőoktatásra.

demokrata.hu