A Magyar Nemzet emlékeztet, Tordai Csaba ügyvédi irodájában házkutatást tartottak a NAV munkatársai tavaly ősszel, ugyanis itt hamisíthatták meg a 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének jegyzőkönyveit.

Hirdetés

Sajtóhírek szerint Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, amit a főpolgármester nyilatkozatai is alátámasztanak, ugyanis többször is elmondta nyilvánosan, hogy továbbra is bizalmi embere, és a munkavégzés alól sem hajlandó felfüggeszteni.

A 99 Mozgalom Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát volt hivatott kiszolgálni. Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Tordai Csaba után pedig párttársánál, Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben.

A Magyar Nemzet most a Városházánál futott össze Tordaival, aki láthatóan zavarba jött a kérdésektől, telefonjába bújt és sietően a metróba menekült. Heiter Dávid riporter azt szerette volna megtudni Tordaitól, hogy mi köze volt a 99 Mozgalomhoz, illetve, hogy a NAV munkatársai miket foglaltak le nála.

A Magyar Nemzet beszámolóját ITT olvashatják.

Korábban írtuk