Gyurcsány Ferenc és pártja a magyar emberek életét veszélyezteti, amikor az oltás ellen buzdít! A baloldal az első vakcinaszállítmány megérkezésétől fogva az oltások ellen kampányol – emlékeztet a kormánypárt.

Hirdetés

Január óta világos Gyurcsány stratégiája, hiszen egy baloldali elemző elárulta: a Gyurcsány vezette baloldal célja, hogy minél hosszabb ideig tartson a járvány – idézik fel.

Gyurcsány Ferenc a magyar emberek élete árán akarja megszerezni a hatalmat, ezért buzdít az oltások ellen. A Fidesz-KDNP egyetért a kormánnyal abban, hogy a magyar emberek minél gyorsabban juthassanak biztonságos és hatékony vakcinához, legyen az nyugati vagy keleti – zárul a közlemény.

Gyurcsányék legújabb akciójára Hollik István is reagált, aki úgy fogalmazott Facebook-oldalán: Elképesztő az a felelőtlenség, amit Gyurcsány Ferenc és pártja megenged magának.

Korábban írtuk

Gyurcsányék újra meg akarják akadályozni a sikeres védekezést, ezúttal aláírásgyűjtésbe kezdenek a vakcinabeszerzés…

Posted by Hollik István on Saturday, January 16, 2021

A Fidesz arra reagált, hogy a DK alusisakjáról elhíresült országgyűlési képviselője, Varga Zoltán bejelentette, a Gyurcsány-párt petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Petíciót indítunk, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!

Petíciót indítunk, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!Írd alá TE is: https://bit.ly/kinaivakcinaKövesd élőben, és oszd meg Varga Zoltán DK online sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Saturday, January 16, 2021