A Fidesz-frakció értékelése szerint a magyar emberek biztonságát, megélhetését, adócsökkentését és béremelését a baloldal bevándorláspárti politikája veszélyezteti.

A kormánypárt szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP-s Burány Sándor szavaira válaszolt. A szocialista politikus szerint Magyarországon a kormány adópolitikája miatt mindennapos jelenséggé vált a dolgozói szegénység, és nem véletlen, hogy naponta százával-ezrével hagyják el az országot az emberek.

A Fidesz erre reagálva egyenes választ kért a szocialistáktól arra, hogy igent vagy nemet mondanak a kényszerbetelepítésre. Mint írták, Európának és Magyarországnak jelenleg a bevándorlás jelenti a legnagyobb problémát, mert Brüsszelben egyre konkrétabb tervek készülnek a bevándorlók betelepítésére és automatikus szétosztására, miközben Líbiában 1 millió, Törökországban 3 millió migráns várakozik.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

„A bevándorláspárti baloldallal ellentétben a polgári kormány mindent megtesz, hogy megvédje az országot és a magyar emberek munkahelyeit a bevándorlóktól” – fogalmazott a kormánypárti képviselőcsoport, példaként hozva, hogy a dolgozókat 2010 óta adócsökkentések és béremelések segítik, amelyek jövőre is folytatódnak.

MTI