A közleményben egyszerűen mesésnek nevezték, ahogy Gyurcsányék az energiaárak emelkedéséről és a munkahelyek védelméről prédikálnak, miközben teljes erővel támogatják az energiaárrobbanást okozó brüsszeli energiaszankciókat, földgáz és rezsicsökkentés nélkül hagynák a magyar családokat és vállalkozásokat. Ők háború nélkül is megduplázták a munkanélküliséget – írták.

Hirdetés

Felhívták a figyelmet arra, hogy a baloldal által támogatott szankciók miatt más európai országokban a magyar energiaárak többszörösét fizetik.

A nagyobbik kormánypárt közleményében hangsúlyozták: a magyarok a legvédettebbek a szankciós energia-áremelkedéstől, a rezsicsökkentés fenntartásának köszönhetően a magyar családok kapják a legolcsóbban a földgázt, második legolcsóbban az áramot. A vállalkozásoknak pedig rezsitámogatási program indult.

A munkanélküliség harmadára csökkent Gyurcsány óta – tették hozzá.

Korábban írtuk

Tóth Bertalan (MSZP) keddi online sajtótájékoztatóján csődkormányzással vádolta a Fideszt, a Demokratikus Koalíció politikusai, Kálmán Olga és Molnár Csaba pedig az árnyékkormány javaslatait ismertették.