Cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek napvilágra a Soros-hálózat és a baloldal dicstelen manipulációiról, a kettős mérce ipari méretekben történő alkalmazásáról, figyelmeztetett Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdán közzétett Facebook-videójában.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben kiszivárgott videókból Deutsch szerint világosan kiderült, a Soros-hálózat és a baloldal hogyan működteti intézményesen a kettős mércét Magyarországgal szemben. Megjegyezte, a Soros-hálózathoz tartozók önként és dalolva mesélték el, milyen manipulatív módszerekkel terjesztenek szemenszedett hazugságokat és durva rágalmakat Magyarországról.

Kitért arra is, hogy a Soros által is támogatott NGO-k kézben tartják a külföldi újságírók irányítását, „egyikük még azt is büszkén bevallja, hogy több alkalommal maga is felbérelt egy-egy újságírót, hogy népszerűsítsék a Soros-szervezetek hazug anyagait”. A politikus hangsúlyozta, mindez nem maradhat következmények nélkül.

A Magyar Hírlap megkeresésére Deutsch Tamás felidézte, több mint egy évtizede „egy megkomponált, nagyon komoly erőforrásokat mozgósító, és folyamatosan erősödő politikai, hatalmi és ideológiai nyomásgyakorlás zajlik Magyarországgal szemben”. Ennek oka, hogy egy rendkívül erős és stabil társadalmi többség áll hazánk patrióta politikája mellett, amely az erős nemzetek kölcsönös előnyök mentén történő európai együttműködésének híve, tiszteletben tartva minden ország szuverenitását, egyenjogúságát és egyenrangúságát.

Korábban írtuk

„Nem tudunk támogatni semmilyen, Brüsszelből vezérelt új európai birodalom kialakítására irányuló törekvést és mindez olyan ősbűn a brüsszeli bürokraták szemében, amivel szemben tűzzel-vassal lépnek fel” – szögezte le. A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a Magyarországot támadók 2010-ben még azzal riogattak, hogy a nemzeti elkötelezettségű politika soha nem lehet sikeres, ehhez képest hazánk gazdasági teljesítménye európai összevetésben a legjobb egy negyedbe tartozik, míg a teljesen önfeladó politikát folytató Gyurcsány-Bajnai-kormányok csak borzalmasabbnál borzalmasabb teljesítmények sorát tudják felmutatni.

Az interjút teljes terjedelmében IDE kattintva olvashatja el.