Hirdetés

Halász János (Fidesz) helyesnek nevezte a tavalyi országgyűlési választások külföldi befolyásolásáról szóló nemzetbiztonsági jelentés titkosításának feloldását, mondván, a magyar választóknak tudniuk kell „az elmúlt harminc év legdurvább külföldi beavatkozási kísérletéről”.

A Biden-adminisztrációhoz tartozó üzleti körök milliárdokkal igyekeztek beszállni a baloldal kampányába, és a teljes baloldal „Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig részesült a guruló dollárokból, és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve” – mondta.

Ráadásul a legfrissebb jelentés Karácsony Gergely érintettségét is bebizonyította, ezért a főpolgármesternek számot kell adnia arról, hogy honnan jött az 500 millió forintnyi készpénzes támogatás. A Fidesz és a KDNP ezért a tisztánlátás kedvéért a legfőbb ügyészhez és a pénzügyminiszterhez fordult Karácsony Gergely készpénzes támogatása ügyében – tette hozzá.

A „dollárbaloldal” ügyét Halász János súlyos veszélynek nevezte Magyarország szuverenitására nézve. A kormánypártok nem hagyják, hogy a baloldal kihasználja a joghézagokat, és külföldi befolyásolásnak tegye ki Magyarországot – mondta.

Menczer Tamás kijelentette, hogy az elmúlt években a baloldal mindig a magyar érdekekkel szemben foglalt állást. Most azonban megkapta a választ ennek okára: „meg vannak véve kilóra” – fűzte hozzá, úgy fogalmazva: eladták magukat, és ezért képviselnek a magyar helyett külföldi érdekeket.

Magyarország tisztességesebb baloldalt érdemelne – jelentette ki.

Több ellenzéki politikustól idézve beszélt a baloldal bevándorláspártiságáról, majd azt mondta: a baloldali pártok ugyanígy a magyar emberek ellen foglaltak állást a koronavírus-járvány idején, és a háború idején is ezt tették.

Az ország a baloldal tévedéseit nem bírná el, ezért kell az értékeinket és a közösen elért eredményeket megvédeni a baloldallal szemben – mondta.

Korábban írtuk