Nagy az Index szerint a szombati, Magyar Péter-szervezte dollárbaloldali tüntetésen kijelentette: harminc év mély álomból ébredezik a magyar társadalom. Megválasztásakor hitt abban, hogy civil jelöltként ellenzéki támogatással „leválthatják a kiskirályokat”.

Hirdetés

Állítása szerint a DK arra akarta rávenni, ami ellen küzdött, ezután elindult a lejáratása, ekkor mondta először azt, hogy „ezek ugyanazok”. „Simlis pártok simlis katonáiról” beszélt, de nem tette meg, amire rá akarták kényszeríteni. Nem ment bele „a zsarolásokba, pártpolitikai csatározásokba”, majd lejáratást ígérő „fenyegetéseket” kapott.

A polgármester kijelentéseire azonnal reagált a Demokratikus Koalíció. Közleményükben arra emlékeztettek, Nagy János, Szigetszentmiklós „Fidesz-kollaboráns” polgármestere azt mondta Magyar Péter rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában.

A párt szerint ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai soha nem járt az Országgyűlés elnökének házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében. A Demokratikus Koalíció a közlemény szerint hazugságai miatt beperli Nagy Jánost.

Forrás: Index

Korábban írtuk