A szociológus végzettségű Donáth Anna gyakornokoskodott az Európai Bizottságnál és az Európai Kulturális Alapítványnál, migrációs és etnikai tanulmányokat folytatott az Amszterdami Egyetemen, projektmenedzser volt a Soros György által támogatott Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnél, majd politikusként is nyugati megbízatást vállalt, hiszen 2019 óta a Momentum európai parlamenti képviselője.

Hirdetés

Donáth Anna házastársat is külföldön talált magának, férje egy holland állampolgár, Thijmen Meijer. Utóbbi kapcsán egy interjúban meg is említette, hogy már két otthona van.

A nemzet iránti közömbösségére és a hazájához való kötődés teljes hiányára utalnak a határon túli magyarok kapcsán tett kijelentései is.

Egy alkalommal azon elmélkedett, hogy a felvidéki magyarok lehetnek úgy magyarok, hogy közben büszke szlovákok. A Momentum politikusa tehát közvetve arra biztatta a magyar kisebbséget, hogy asszimilálódjanak a szlovák többséghez.

Donáth Anna volt munkahelye, a migránssegítő egyesület többek között olyan rendezvényeket szervez, amelyen arra keresik a választ, hogy miként lehet a globális migrációs tervet végrehajtani. A politikus az EP-képviselői mandátumát is arra használja, hogy további pénzt harcoljon ki a Soros-szervezeteknek.

Miközben mindent megtesz, hogy a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat ne fizessék ki hazánknak, „európai szintű civil stratégiáért” küzd.

Egy tavaly decemberi Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: „Idén beérett a 2020-ban indított munkám: másfél milliárd forintnyi közvetlen EU-s támogatásban részesültek a magyar civilek egy olyan program kapcsán, melynek keretösszegét az én kezdeményezésemre tudtuk 800 millió euróval megnövelni.”

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk