Sok embernek okozott bosszúságot a BudapestGo szombati leállása, amikor augusztus 20-a miatt sok turista is volt a fővárosban. Úgyhogy kár volt korábban a főpolgármesternek „arcoskodnia” a budapesti alkalmazással – mondta a Magyar Nemzetnek Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Hirdetés

Nemrégiben Karácsony Gergely trágársággal fűszerezve szidta a MÁV-ot és a vasúttársaság jegyvásárlásra szolgáló alkalmazását. „Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz…rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. Szerencsére a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni” – írta közösségi oldalán július végén Karácsony.

Azonban többen arra panaszkodtak, hogy a hétvégén nem működött megfelelően a BudapestGO fővárosi alkalmazás: a felhasználók pénzét levonta ugyan, de jegyet és bérletet nem adott a rendszer. Azaz kicsit úgy működött, mint a baloldali városvezetés. A pénz befolyt a kasszába, de hogy mi lett vele, az rejtély – fogalmazott Wintermantel Zsolt.

Szerinte jobb lenne, ha a jövőben a főpolgármester a saját háza táján sepregetne, és nem lőne folyamatosan öngólt magának.

Korábban írtuk

A további részletekről IDE kattintva a Magyar Nemzet honlapján olvashat.