Az oldalon látható videóban Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője arról beszél, október második felében normális, hogy 10 fok van, esik az eső, és az is normális, hogy ilyenkor a rakparton senki nem sétál vagy bringázik.

Hirdetés

Október második felére a rakpart teljesen kihasználatlanná vált, ma például szinte senki nem járt a lezárt szakaszon. A fölösleges forgalomkorlátozás azonban máshol dugókhoz és ezáltal plusz károsanyag kibocsátáshoz vezet – rögzíti a budapesti Fidesz.

A járvány közepén és az Adventi időszak közeledtével ismételten és nyomatékosan kérjük Karácsony főpolgármestert, ne kísérletezzen a budapesti autósok idegrendszerével és tegyen meg mindent Budapest levegőminőségének védelme érdekében – zárják soraikat.

A fölösleges rakpartlezárás máshol dugókhoz vezet

A baloldali városvezetés úgy határozott, hogy továbbra is lezárja a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpart megszokott szakaszát a hétvégi napokon. 🛑🌧️Október második felére a rakpart teljesen kihasználatlanná vált, ma például szinte senki nem járt a lezárt szakaszon. A fölösleges forgalomkorlátozás azonban máshol dugókhoz és ezáltal plusz károsanyag kibocsátáshoz vezet. ⛽🏭A járvány közepén és az Adventi időszak közeledtével ismételten és nyomatékosan kérjük Karácsony főpolgármestert, ne kísérletezzen a budapesti autósok idegrendszerével és tegyen meg mindent Budapest levegőminőségének védelme érdekében! 🚗🇭🇺

Gepostet von Fidesz Budapest am Samstag, 17. Oktober 2020
Korábban írtuk