Ahogy a Demokrata is beszámolt róla, Facebook-oldalán üzent a DK elnöke Orbán Viktornak. Gyurcsány Ferenc azt írta: „Orbánnak üzenem: szórakozz a felmenőiddel, ne a hazáddal!” Ezen sorokat azután publikálta, hogy a miniszterelnök ma bejelentette: a kormány népszavazást kezdeményez a gyermekvédelem ügyében.

Hirdetés

Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában. A gyermekvédelmi népszavazásra egy…

Posted by Kocsis Máté on Wednesday, July 21, 2021

Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában

– reagált Kocsis Máté a DK elnökének bejegyzésére, majd hozzátette: „Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök.”

Kocsis Máté úgy véli, hogy Gyurcsány az alábbiak miatt pöccenhetett ennyire be:

  • „A népszavazástól? Nem lenne csoda, amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni.
  • Magától a gyermekvédelmi törvénytől? Nem újdonság, már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.
  • Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Már pedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek.”
Korábban írtuk