Hirdetés

Lukács László György (Jobbik) a szervezetileg önálló, professzionális határőrség felállítását sürgette. Szerinte a határőrség rendőrségbe olvasztásával számos kapacitás elveszett, de még nem késő lépni. Kifogásolta azt is, hogy Magyarország embercsempészeket enged szabadon. A magyar határokat meg kell védeni – hangoztatta.

Elmondta, meg kell állítani, hogy migránsmunkások érkezzenek az országba, hogy elvegyék a magyar emberek munkáját és alacsonyan tartsák a béreket. Úgy fogalmazott, hogy ha a kormány terve sikerül, és betelepítenek 500 ezer migránsmunkást, akkor

„a végén még azt is megéljük, hogy az önök által oly kedvelt Megafon vezetőjét Rákay Philip helyett Rákay Filippínónak fogják hívni.”

A Jobbik többször is kiállt a migráció mellett

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a Jobbik ”masszívan„ – akár szavazatokkal is az Európai Parlamentben – mindig kiállt a migráció mellett és amit Brüsszel elvárt, kvóták, beengedés, liberális hozzáállás, mindent megtesz, közben a kormányt meg lepopulistázza.

Jelezte, havonta 100-150-en jelentkeznek határvadásznak, hónapról hónapra veszik fel a jelentkezőket.

Korábban írtuk

Közölte, minden magyar állampolgárságú embercsempész magyar börtönben ül, de az elmúlt években sok olyan embercsempész került a magyar börtönökben, aki nem beszél magyarul, más a kultúrája, ők többletterhet jelentettek. Egyetlen európai ország sem vette át a saját bűnözőit és egyetlen fillérrel sem járult hozzá az eltartásukhoz – részletezte.

Senki büntetését nem engedték el, ha még egyszer elfogják őket Magyarországon, azonnal mennek vissza a börtönbe – mondta.

A vendégmunkásokkal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a jobbikos politikus hivatásos orvosexportőr.