„Magyar Péter formálódó mozgalma nem kormányváltó, hanem egyértelműen ellenzékváltó hangulatot idéz” – fogalmazott Tóth Erik.

Hirdetés

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója hozzátette: nem véletlen, hogy a DK, az MSZP és a Párbeszéd hirtelen választási szövetségre léptek egymással, ugyanis részben így akarják megakadályozni azt, hogy az eddig felépített szavazóbázisuk szétforgácsolódjon.

„Március elejétől fogva Magyar Péter semmi mást nem csinált, mint kormánykritikus, kormányellenes, kormánybuktató üzenetekkel operált. Tehát ő már akkor kijelölte azt az utat, amit szeretne bejárni, egyértelmű az ő célkitűzése. Baloldali politikai tömböt és baloldali szavazókat szeretne megszólítani” – fogalmazott Tóth Erik.

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója szerint Magyar Péter és a mögöttes szereplők most abban bíznak, hogy a baloldalon még megmaradt kis pártoktól szavazatokat tudnak majd elvenni, ugyanis a jelenleg folytatott destruktív politikájuk nem lesz elegendő arra, hogy az európai parlamenti választásokon mandátumhoz jussanak.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Híradó honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk